COVERS

COVERS

ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μια διάθεση να με συνεπαίρνει να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να θυμηθώ, ακούω την λέξη «λιτότητα» που πάντα ηχούσε περίεργα μέσα στο μυαλό μου, μιας και δεν μπορούσα να κατανοήσω τον «λιτό βίο» τον οποίο ζητούσαν οι πολιτικοί, σατίριζαν οι ηθοποιοί και μας το θύμιζε πάντα αστειευόμενος και ποτέ στα σοβαρά ο πατέρας στο σπίτι.
Από παιδάκι στη δεκαετία του ’80 η «λιτότητα» ήταν το hit της χρονιάς. Μια λέξη-φάντασμα που επιβίωνε μέσα στο χρόνο. Η «λιτότητα» κάνει φανερή την παρουσία της και μας επιβάλλεται πλέον με «μνημόνια» που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ενυπόγραφες υποσχέσεις ότι οι Έλληνες θα μάθουμε να ζούμε με τα λίγα ή και με το τίποτα αν χρειαστεί.
Οικονομικός επαναπροσδιορισμός, λένε εκείνοι. Ατομικός επαναπροσδιορισμός, λέω εγώ. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το άτομο που συναναστρεφόμαστε περισσότερο, δεν είναι άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μία πραγματικότητα τόσο αυτονόητη και κάνουμε σαν να μην το ξέρουμε. Η Αυτογνωσία είναι το κλειδί! Πρόκειται για μία διαδικασία απελευθέρωσης από μία θυματοποιημένη στάση ζωής προς μία περισσότερο ενεργητική και συγχρόνως ευεργετική τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.
Η ευτυχία δεν ήρθε ούτε χθες με τα πολλά λεφτά αλλά ούτε και σήμερα με τα λίγα. Αποδείχθηκε ότι η ευτυχία μας και η αξία μας ως άνθρωποι, δεν εξαρτώνται από το νούμερο που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H ευτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην αυτογνωσία μας και στην ψυχική μας ισορροπία. Τότε και μόνο, πορευόμαστε προς την αλλαγή που προϋποθέτει αγάπη για τον εαυτό μας και αυτοσεβασμό. Τότε επιλέγουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε τις κατάλληλες ικανότητες και βρίσκουμε ικανοποίηση χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον που ζούμε και να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς προσποιήσεις. Όσο για το «λιτό βίο», καλύτερα αυτός, παρά ο «βίος αβίωτος»!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αφιέρωμα ΓΑΜΟΣ: Μπεγνής Catering - Όλοι ονειρεύονται το τέλειο, εσείς απλά ζήστε το!


Ό,τι ονειρεύεστε, πραγματοποιήστε το!
Σκοπός των ανθρώπων Μπεγνής Catering είναι κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες σας, στους στόχους σας, στις πιο κρυφές σας σκέψεις! Γι’ αυτό αναπτύσσουν κάθε τους υπηρεσία έτσι ώστε να δημιουργούν εκδηλώσεις που προβάλλουν το χαρακτήρα, το στιλ και την προσωπικότητα κάθε οικοδεσπότη.
Μαζί θα δημιουργήσετε ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις και την ιδανική για εσάς ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας διακριτική πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και ποιότητα. Ποιότητα που χαρακτηρίζει κάθε στάδιο της εκδήλωσης και αντανακλάται σε κάθε της έκφανση όπως για παράδειγμα στις φρεσκομαγειρέμενες γεύσεις, στα άψογα παρουσιασμένα πιάτα, στον άρτιο επαγγελματισμό του προσωπικού και στην απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα της βραδιάς.
Είτε πρόκειται για τη δεξίωση που θα πλαισιώσει το γάμο σας, τη βάφτιση του παιδιού σας ή την εκδήλωση της εταιρία σας, είτε πρόκειται για πιο εξεζητημένες διοργανώσεις, η Mπεγνής Catering εγγυάται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή.
• Ιδιωτικά events - κοινωνικές εκδηλώσεις: Γαμήλιες δεξιώσεις / Δεξιώσεις βαπτίσεων / Party / Παιδικά Party / VIP Dinners / Gala / Θεματικά Party
• Εταιρικά events - επαγγελματικές εκδηλώσεις: Συνέδρια / Σεμινάρια / Ημερίδες / Παρουσιάσεις / Special events / VIP Υπηρεσίες / Εγκαίνια / Γεύματα εργασίας
Έχοντας επιλέξει καταξιωμένους συνεργάτες που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους, είναι σε θέση να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών: από τον μπουφέ και τον εξοπλισμό μέχρι την ενοικίαση του χώρου, την διακόσμηση αλλά και την μουσική κάλυψη.


 
Ολοκληρωμένες λύσεις από εξειδικευμένους επαγγελματίες
Εσείς μπορείτε να αποβάλλετε κάθε άγχος για τη διοργάνωση και να απολαύσετε τη βραδιά διασκεδάζοντας παρέα με τους καλεσμένους σας! Με ταχύτητα και ευελιξία, το προσωπικό της Μπεγνής Catering, ανταποκρίνεται σε κάθε σας απαίτηση, διαθέτοντας λύσεις για κάθε περίπτωση, όπως μια απότομη αλλαγή του καιρού ή μια έκτακτη τροποποίηση του προγράμματος, ενώ προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως πολυτελής εξοπλισμός, πλούσια κάβα, διακόσμηση εκδήλωσης, μουσική κάλυψη, ενοικίαση χώρων. Ένα πολυμελές επιτελείο από ειδικούς συνεργάτες, φροντίζει να υλοποιήσει κάθε σας επιθυμία αλλά και να σας καθοδηγήσει όπου χρειάζεται, προτείνοντάς σας ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.


 
Ένας Υπέροχος Γάμος
Η πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας, αξίζει να είναι κάτι περισσότερο από τέλεια. Αξίζει να είναι παραμυθένια! Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να αφεθείτε στη φροντίδα της Μπεγνής Catering για να μετατρέψουν τη βραδιά του γάμου σας στο πιο όμορφο πάρτι της ζωή σας! Τα πορσελάνινα σερβίτσια, το φίνο τραπεζομάντηλο, τα φρέσκα ευωδιαστά λουλούδια, είναι όλα επιλεγμένα με πολύ φροντίδα και προσοχή. Μαζί θα σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια μια δεξίωση που θα αποπνέει φρεσκάδα, φαντασία αλλά και πολυτέλεια! Εσείς δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγεία της βραδιάς!


Εταιρικές εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων!
Στην Μπεγνής Catering γνωρίζουν καλά ότι στον επαγγελματικό τομέα, τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Κάθε κίνηση, απαιτεί σωστό σχεδιασμό και άριστη οργάνωση. Αυτές ακριβώς τις αξίες ανέπτυξαν ώστε να μπορούν σήμερα να σας προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των εταιρικών εκδηλώσεων και είναι σε θέση να υποστηρίξουν κάθε επαγγελματική σας εκδήλωση, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή.

Πολλοί ονειρεύονται το τέλειο...
Τώρα ξέρετε πώς να το κατακτήσετε!


Ποιότητα - Αισθητική - Επαγγελματισμός

Αυτές είναι οι αξίες που υπηρετούν πιστά μέχρι σήμερα οι άνθρωποι του Μπεγνής Catering και σηματοδοτούν την πορεία της. Μια πορεία γεμάτη γνώση και εμπειρίες, που την έχει καθιερώσει ως συνώνυμο της επιτυχίας και την έχει τοποθετήσει στην καρδιά όλων εκείνων που την εμπιστεύτηκαν.

Μπεγνής Catering: Κονίτσης 29, Πλ. Αναλήψεως, Βριλήσσια,
τηλ.: 210 6815555, 6815025, Fax: 210 6815255
email: begniscatering@ath.forthnet.gr, begnis@otenet.gr
www.begniscatering.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου