COVERS

COVERS

ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μια διάθεση να με συνεπαίρνει να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να θυμηθώ, ακούω την λέξη «λιτότητα» που πάντα ηχούσε περίεργα μέσα στο μυαλό μου, μιας και δεν μπορούσα να κατανοήσω τον «λιτό βίο» τον οποίο ζητούσαν οι πολιτικοί, σατίριζαν οι ηθοποιοί και μας το θύμιζε πάντα αστειευόμενος και ποτέ στα σοβαρά ο πατέρας στο σπίτι.
Από παιδάκι στη δεκαετία του ’80 η «λιτότητα» ήταν το hit της χρονιάς. Μια λέξη-φάντασμα που επιβίωνε μέσα στο χρόνο. Η «λιτότητα» κάνει φανερή την παρουσία της και μας επιβάλλεται πλέον με «μνημόνια» που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ενυπόγραφες υποσχέσεις ότι οι Έλληνες θα μάθουμε να ζούμε με τα λίγα ή και με το τίποτα αν χρειαστεί.
Οικονομικός επαναπροσδιορισμός, λένε εκείνοι. Ατομικός επαναπροσδιορισμός, λέω εγώ. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το άτομο που συναναστρεφόμαστε περισσότερο, δεν είναι άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μία πραγματικότητα τόσο αυτονόητη και κάνουμε σαν να μην το ξέρουμε. Η Αυτογνωσία είναι το κλειδί! Πρόκειται για μία διαδικασία απελευθέρωσης από μία θυματοποιημένη στάση ζωής προς μία περισσότερο ενεργητική και συγχρόνως ευεργετική τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.
Η ευτυχία δεν ήρθε ούτε χθες με τα πολλά λεφτά αλλά ούτε και σήμερα με τα λίγα. Αποδείχθηκε ότι η ευτυχία μας και η αξία μας ως άνθρωποι, δεν εξαρτώνται από το νούμερο που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H ευτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην αυτογνωσία μας και στην ψυχική μας ισορροπία. Τότε και μόνο, πορευόμαστε προς την αλλαγή που προϋποθέτει αγάπη για τον εαυτό μας και αυτοσεβασμό. Τότε επιλέγουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε τις κατάλληλες ικανότητες και βρίσκουμε ικανοποίηση χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον που ζούμε και να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς προσποιήσεις. Όσο για το «λιτό βίο», καλύτερα αυτός, παρά ο «βίος αβίωτος»!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

IT FASHION // ΜΟΔΑ // ΤΑΣΕΙΣ // TRENDS // DESIGN // HOT SPOTS

BOTARGO OYSTER BAR
“Επίσημη πρώτη” στην Κηφισιά

Το BOTARGO Oyster bar στην Κηφισιά είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες «αφροδισιακές» γαστρονομικές αφίξεις στην πόλη. Το Bellini «ενώνει δυνάμεις» με τον Μάκη Ουραηλίδη, για να γεννήσουν το πρώτο στην Αθήνα- ίσως και Πανελλαδικά - Oyster bar. Ωμοφαγία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτά τα φίνα και εξαιρετικά γευστικά δώρα της θάλασσας είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα πολύτιμα για την υγεία μας. Θα τα συνοδεύσουμε με premium κρασιά, αποστάγματα, vodka και cocktails - έκπληξη! Ο κατάλογος θα είναι «διακοσμητικός» αφού τα όστρακα και τα άλλα πιάτα της ημέρας θα διαφέρουν καθημερινά, ανάλογα με τα κέφια της φύσης, της θάλασσας και φυσικά, ανάλογα και με την τύχη των ψαράδων που τα προμηθεύουν.

Botargo, Λεβίδου 11,  Κηφισιά



Giorgio Armani
THE BEAUTY LOOK

Μιλάνο, 2 Μαρτίου

Εμπνευσμένη από τη συλλογή Giorgio Armani Womenswear Fall/Winter 2015, η Linda Cantello, International Make-Up Artist του οίκου Giorgio Armani, δημιούργησε ένα νέο make-up look: “Bella Ragazza. Ένα όμορφο κορίτσι με υγιή λάμψη, τονισμένο βλέμμα και κοραλί χείλη. Η επιτομή της Ιταλικής ομορφιάς.”
Η συλλογή ARMANI RUNWAY Fall Winter 2015 αποτελείται από μια couture παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια, ένα EYE TINT, ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών. Το look που είδαμε στην πασαρέλα θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση, σε επιλεγμένα καταστήματα τον Αύγουστο 2015.




ΑΝΟΙΓΜΑ BOUTIQUE VENUS

Στην καρδιά της αγοράς του Αμαρουσίου, έγινε το άνοιγμα της πρώτης boutique του γνωστού brand ωρολογοποιίας VENUS. Η ελβετική εταιρεία φιλοξενεί πλέον  τις συλλογές της ανδρικών και γυναικείων ρολογιών ,σε έναν αποκλειστικά δικό της minimal και φιλικό χώρο, σε συνδυασμό με collections κοσμημάτων γνωστών οίκων, σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές. Σύντομα αναμένεται και το άνοιγμα της Βoutique VENUS στη Γενεύη.

Boutique VENUS: Ερμού 25 Μαρούσι, τηλ.: 210 6121839
http://www.montresvenus.com/


OLIVIERIS TEXTILES S.A.
Από μιαν άλλη εποχή...

Στην καρδιά της Αθήνας κοντά στις παραδοσιακές γειτονιές , βρίσκεται ίσως ένα από τα λίγα υφασματαδικα που, διατηρώντας ένα vintage ύφος, θυμίζει κάτι από την Αθήνα μιας άλλης εποχής.

Ταυτόχρονα όμως έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων που ορίζει η μόδα προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που συνδυάζουν καλαισθησία και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
HOUSE OF ESTEE LAUDER - ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Ανακαλύψτε 6 από τα κλασσικά αρώματα της Estee Lauder με αυτή η συλλογή που παρουσιάζει κάποιες από τις πιο κλασσικές και χαρακτηριστικές μυρωδιές σε μια νέα, όμορφα σχεδιασμένη συσκευασία. Το κομψό γυάλινο μπουκάλι με τις χρυσές λεπτομέρειες καθώς και το καπάκι, είναι εμπνευσμένα από τις μοναδικές λεπτομέρειες των vintage συσκευασιών αρωμάτων. Κάθε άρωμα της συλλογής αντικατοπτρίζει την πλούσια κληρονομιά της ίδιας της Estee, που δημιούργησε προσωπικά μια σειρά από αρώματα.


CONTESSINA
Αποκλειστικές χειροποίητες δημιουργίες

Γνωρίστε τις ιδιαίτερες συλλογές από γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, πλεκτά, αξεσουάρ σπιτιού και δώρα της «Contessina», οι οποίες προωθούνται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Μέση Ανατολή. Βασικό μέλημα του εξυπηρετικού προσωπικού, αποτελεί η διάθεση μοναδικών και ποιοτικών δημιουργιών στις καλύτερες τιμές.

Showroom: Καψάλη 7Β, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3630196, email: contessinaatelier@gmail.com


Collagen Pro-Active - Το πόσιμο θαύμα!

Όλοι μας έχουμε ευχηθεί να υπήρχε ένα και μοναδικό θαυματουργό φυσικό προϊόν, που να μας προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός μας, για να είναι όμορφος και υγιής.
Και όμως, τώρα υπάρχει! Είναι το Collagen Pro-Αctive της Collagen Power, που περιέχει Μαγνήσιο, τις βιταμίνες: Β1, Β2, Β5, Β6, αλλά και πυρίτιο. Ο μοναδικός συνδυασμός τους έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Καταπολεμά την τριχόπτωση σε 2-3 εβδομάδες και δυναμώνει τα νύχια για να μη σπάνε και λυγίζουν.
Η πιο γνωστή του ιδιότητα φυσικά είναι το καλό που κάνει στο δέρμα, δίνοντάς του μοναδική λάμψη και σφριγηλότητα. Χάρη στην πόσιμη μορφή του είναι άμεσα απορροφήσιμο, δρα εσωτερικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του λίπους, δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη ελαστικότητα και χαρίζοντας ακαταμάχητη όψη. Οι πονεμένες αρθρώσεις, τα κόκκαλα οι ενοχλητικές κράμπες και ο μεταβολισμός, μπαίνουν στο στόχαστρο και δέχονται ισχυρό πλήγμα. Δύο κουταλιές της σούπας πριν το βραδινό ύπνο για καλύτερη υγεία και ομορφιά!
Το Collagen Pro-Αctive μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή να τηλεφωνήσετε στο 213 0081 013. Ενημερωθείτε στο facebook Drink Collagen for Health & Beauty και στο www.collagenpower.gr


ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ Wall In Art
Το πιο πρωτότυπο δώρο!

Τι καλύτερο δώρο για τους μικρούς μας φίλους, από μια τοιχογραφία στο παιδικό δωμάτιο, με τους ήρωες από την αγαπημένη τους ταινία;
Εύκολα, γρήγορα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Μπορείτε να διαλέξετε  το αγαπημένο τους σχέδιο και με ένα ΔΩΡΕΑΝ προσχέδιο να δείτε πώς φαίνεται στον χώρο σας!
Επωφεληθείτε τώρα από τις μειωμένες τιμές! Τηλ.: 698 0676968
http://wallinart.gr/

https://www.facebook.com/WallInArt.Toixografies


ACCESSORIZE
ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

H ιστορία της συλλογής ξεκινάει με ένα αιχμηρό navy και λευκό look, έχοντας ως φόντο ένα ζωηρό σκηνικό με καταπράσινους φοίνικες. Η εξιστόρηση συνεχίζεται με λάμψεις του μπλε, ροζ και του κλασικού λευκού.

Η καμπάνια αποκαλύπτει επίσης το hashtag #livethemoment εμπνέοντας τους «accessorizers» να απολαύσουν  το παρόν σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου