COVERS

COVERS

ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μια διάθεση να με συνεπαίρνει να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να θυμηθώ, ακούω την λέξη «λιτότητα» που πάντα ηχούσε περίεργα μέσα στο μυαλό μου, μιας και δεν μπορούσα να κατανοήσω τον «λιτό βίο» τον οποίο ζητούσαν οι πολιτικοί, σατίριζαν οι ηθοποιοί και μας το θύμιζε πάντα αστειευόμενος και ποτέ στα σοβαρά ο πατέρας στο σπίτι.
Από παιδάκι στη δεκαετία του ’80 η «λιτότητα» ήταν το hit της χρονιάς. Μια λέξη-φάντασμα που επιβίωνε μέσα στο χρόνο. Η «λιτότητα» κάνει φανερή την παρουσία της και μας επιβάλλεται πλέον με «μνημόνια» που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ενυπόγραφες υποσχέσεις ότι οι Έλληνες θα μάθουμε να ζούμε με τα λίγα ή και με το τίποτα αν χρειαστεί.
Οικονομικός επαναπροσδιορισμός, λένε εκείνοι. Ατομικός επαναπροσδιορισμός, λέω εγώ. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το άτομο που συναναστρεφόμαστε περισσότερο, δεν είναι άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μία πραγματικότητα τόσο αυτονόητη και κάνουμε σαν να μην το ξέρουμε. Η Αυτογνωσία είναι το κλειδί! Πρόκειται για μία διαδικασία απελευθέρωσης από μία θυματοποιημένη στάση ζωής προς μία περισσότερο ενεργητική και συγχρόνως ευεργετική τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.
Η ευτυχία δεν ήρθε ούτε χθες με τα πολλά λεφτά αλλά ούτε και σήμερα με τα λίγα. Αποδείχθηκε ότι η ευτυχία μας και η αξία μας ως άνθρωποι, δεν εξαρτώνται από το νούμερο που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H ευτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην αυτογνωσία μας και στην ψυχική μας ισορροπία. Τότε και μόνο, πορευόμαστε προς την αλλαγή που προϋποθέτει αγάπη για τον εαυτό μας και αυτοσεβασμό. Τότε επιλέγουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε τις κατάλληλες ικανότητες και βρίσκουμε ικανοποίηση χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον που ζούμε και να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς προσποιήσεις. Όσο για το «λιτό βίο», καλύτερα αυτός, παρά ο «βίος αβίωτος»!

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Παιδικές τοιχογραφίες Wall In Art - Το πιο πρωτότυπο δώρο!

Τι καλύτερο δώρο για τους μικρούς μας φίλους, από μια τοιχογραφία στο παιδικό δωμάτιο, με τους ήρωες από την αγαπημένη τους ταινία;Εύκολα, γρήγορα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Μπορείτε να διαλέξετε  το αγαπημένο τους σχέδιο και με ένα ΔΩΡΕΑΝ προσχέδιο να δείτε πώς φαίνεται στον χώρο σας!
Επωφεληθείτε τώρα από τις μειωμένες τιμές!Ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο τόπο που θα δώσει χαρά στο παιδί σας με ξεχωριστές τοιχογραφίες, ενώ η κρεβατοκάμαρά σας ή οποιοσδήποτε άλλος οικιακός χώρος θα αποκτήσει στυλ με διάρκεια!Ένας επαγγελματικός χώρος ή ένα παιδικό σκηνικό μπορεί να αποκτήσει μοναδική άποψη με ιδιαίτερα σχέδια και πάνω από όλα οικονομικά!

 

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και άοσμα, ενώ στεγνώνουν γρήγορα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο σχεδόν αμέσως μετά την ζωγραφική στους τοίχους.

 

Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Άλλωστε στον μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής δεν υπάρχουν περιορισμοί και πρωτεύοντα ρόλο παίζει η φαντασία για να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες τοιχογραφίες! Μην περιοριστείτε στην λύση για τυποποιημένα αυτοκόλλητα τοίχου και τολμήστε να δημιουργήσετε στους τοίχους σας κάτι μοναδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σας!

www.wallinart.gr
https://www.facebook.com/WallInArt.Toixografies
Τηλ.: 698 0676968

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου