COVERS

COVERS

ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μια διάθεση να με συνεπαίρνει να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να θυμηθώ, ακούω την λέξη «λιτότητα» που πάντα ηχούσε περίεργα μέσα στο μυαλό μου, μιας και δεν μπορούσα να κατανοήσω τον «λιτό βίο» τον οποίο ζητούσαν οι πολιτικοί, σατίριζαν οι ηθοποιοί και μας το θύμιζε πάντα αστειευόμενος και ποτέ στα σοβαρά ο πατέρας στο σπίτι.
Από παιδάκι στη δεκαετία του ’80 η «λιτότητα» ήταν το hit της χρονιάς. Μια λέξη-φάντασμα που επιβίωνε μέσα στο χρόνο. Η «λιτότητα» κάνει φανερή την παρουσία της και μας επιβάλλεται πλέον με «μνημόνια» που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ενυπόγραφες υποσχέσεις ότι οι Έλληνες θα μάθουμε να ζούμε με τα λίγα ή και με το τίποτα αν χρειαστεί.
Οικονομικός επαναπροσδιορισμός, λένε εκείνοι. Ατομικός επαναπροσδιορισμός, λέω εγώ. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το άτομο που συναναστρεφόμαστε περισσότερο, δεν είναι άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μία πραγματικότητα τόσο αυτονόητη και κάνουμε σαν να μην το ξέρουμε. Η Αυτογνωσία είναι το κλειδί! Πρόκειται για μία διαδικασία απελευθέρωσης από μία θυματοποιημένη στάση ζωής προς μία περισσότερο ενεργητική και συγχρόνως ευεργετική τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.
Η ευτυχία δεν ήρθε ούτε χθες με τα πολλά λεφτά αλλά ούτε και σήμερα με τα λίγα. Αποδείχθηκε ότι η ευτυχία μας και η αξία μας ως άνθρωποι, δεν εξαρτώνται από το νούμερο που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H ευτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην αυτογνωσία μας και στην ψυχική μας ισορροπία. Τότε και μόνο, πορευόμαστε προς την αλλαγή που προϋποθέτει αγάπη για τον εαυτό μας και αυτοσεβασμό. Τότε επιλέγουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε τις κατάλληλες ικανότητες και βρίσκουμε ικανοποίηση χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον που ζούμε και να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς προσποιήσεις. Όσο για το «λιτό βίο», καλύτερα αυτός, παρά ο «βίος αβίωτος»!

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τι μπορείτε να κάνετε από τώρα έως και την Πρωτοχρονιά για μια λαμπερή εμφάνιση!

Γράφει η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος - ABH Medical Group
Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης, Γλυφάδα, Τηλ.: 210 8949090, www.abh-medicalgroup.com



Αποκτήστε λαμπερό και σφριγηλό δέρμα, νεανική όψη, αναζωογονημένο και «ξεκούραστο» πρόσωπο, συνδυάζοντας μία ή περισσότερες από τις πιο σύγχρονες ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ θεραπείες!
Μάθετε, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων δερματολόγων του ΑΒΗ Medical Group, τι ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ
 
• ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ SILKPEEL:

     ορατά & άμεσα αποτελέσματα στον ιατρικό καθαρισμό
Μία από τις 5 κορυφαίες μη-επεμβατικές θεραπείες σύμφωνα με την Ένωση Πλαστικών Χειρουργών της Αμερικής. Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι “γλιστρά” πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Ταυτόχρονα εγχέονται υγρές θεραπευτικές ουσίες επιτυγχάνοντας: ενυδάτωση, αντιμετώπιση ακμής, λεύκανση κηλίδων, θρέψη με βιταμίνες, καθυστέρηση της γήρανσης με αντιοξειδωτικά.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ & ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

• FRAXEL LASER: gold standard στην αναδόμηση της επιδερμίδας
Το fraxel, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, παράγει μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης. Εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες.

• RF MICRO NEEDLING FRACTIONAL: δέρμα πιο λαμπερό & υγιές
Πρόκειται για ένα σύστημα ραδιοσυχνοτήτων RF που μεταφέρει άμεσα ισχυρή θερμική ενέργεια διεγείροντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης μέσω παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αναπλάθεται, φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Ενδείκνυται για αντιμετώπιση φωτογήρανσης, πανάδων, ρυτίδων, ραγάδων, ουλών ακμής και χαλάρωσης του δέρματος προσώπου και σώματος.

• DERMAPEN: advanced skin needling
Με την προηγμένη τεχνολογία micro-pen-needling δημιουργούμε μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα συμβάλλοντας έτσι στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών (π.χ. υαλουρονικό οξύ) που εφαρμόζουμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Παράλληλα ξεκινά η διαδικασία αναδόμησης του δέρματος, αναπλάθοντας την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για γέμισμα των ρυτίδων, ουλές, ανανέωση και σύσφιγξη.

• ΙSOLAZ anti ACNE: αντιμετώπιση ακμής, αναδόμηση επιδερμίδας
Αν υπάρχει πρόβλημα ακμής, ο ιατρός εφαρμόζει τη “φωτοπνευματική” θεραπεία Isolaz anti Acne, όπου μέσω μιας κεφαλής αναρροφάται το σμήγμα από τους πόρους και στη συνέχεια εκπέμπει ευρέου φάσματος φως που δρα κατά του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής.

• LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΜΕ PDO ΝΗΜΑΤΑ: άμεση λύση στη χαλάρωση
Άμεση και γρήγορη λύση στη χαλάρωση προσώπου, αντιμετώπιση πτώσης και απώλειας όγκου. Αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting, χωρίς τομές και ράμματα, με τη χρήση ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ νημάτων κάτω από το δέρμα. Τα νήματα είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα και φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό PDO. Εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου, ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την εφαρμογή της θεραπείας!

• ΤHERMAGE: γυρίστε το χρόνο πίσω με mini lifting χωρίς χειρουργείο
H θεραπεία προσώπου & σώματος thermage χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, η οποία δημιουργεί θερμότητα βαθειά στο δέρμα, ώστε να ανανεώσει και να συσφίξει το υπάρχον κολλαγόνο, αλλά και να ενεργοποιήσει την ανάπτυξη νέου. Η βελτίωση είναι άμεσα ορατή και συνεχίζεται μέχρι και έξι μήνες μετά από μία και μόνο θεραπεία. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει χρόνια ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τη διαδικασία γήρανσης.

• BOTOΧ: απαλύνετε τις ρυτίδες σας
Η διαφορά στο αποτέλεσμα έγκειται στην τεχνική που εφαρμόζει ο κάθε ιατρός. Εκτός από το μέτωπο, το botox εφαρμόζεται στην περιοχή των φρυδιών, κυρίως στο μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, στο οβάλ του προσώπου (“nefertiti lift”), καθώς και στο λαιμό.

• YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Restylane & Restylane Perlane: “γεμίστε” τις ρυτίδες, τονίστε περίγραμμα & όγκο χειλιών
Για διόρθωση των ρυτίδων στις ρινοπαρειακές πτυχές, για «γέμισμα» των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου, για τονισμό περιγράμματος και όγκου χειλιών, αλλά και απάλυνση ρυτίδων γύρω από τα χείλη (ρυτίδες “καπνιστή”) προτείνεται η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ.

• YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Restylane Vital Pen Injector: “γεμίστε” τις ρυτίδες, αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους
Η έγχυση του υαλουρονικού γίνεται με ειδική ιατρική συσκευή (Pen Injector), που επιτρέπει ακρίβεια στις μονάδες έγχυσης κατά την εφαρμογή – για αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κογχική κοιλότητα, αντιμετωπίζοντας έτσι άμεσα και δραστικά τους μαύρους κύκλους. Εφαρμόζεται επίσης στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια.

• ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ή ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: δέρμα νεανικό & σφριγηλό
Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία εγχέουμε στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ενώ στην αυτόλογη μεσοθεραπεία, αξιοποιούμε το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς – συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και λευκοκυττάρων – ενισχύοντάς το με ενεργοποιητή αυξητικών παραγόντων.
Σύσφιγξη δέρματος και έντονη αναζωογόνηση, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, καθώς και απάλυνση των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινά από μόνο του τη διαδικασία επούλωσής του.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

• DELUXE NOIR: λάμψη στη στιγμή!
Θεραπεία προσώπου με χαβιάρι και βλαστοκύτταρα μαύρου σταφυλιού, σε συνδυασμό με αιματίτη, προσφέρουν πολυτελή αντιγηραντική περιποίηση! Λάμψη & σφριγηλότητα στη στιγμή!

• VITAMIN POWER BOOST
Μοναδική θεραπεία προσώπου με καρνιτίνη για άμεση αναζωογόνηση και θρέψη, κυτταρική αναγέννηση και μείωση των δυσχρωμιών. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση του Dermio Top Head, για άμεση ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής!

• ABH HYDRATE TREATMENT
Για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, προχωρήστε σε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με απολέπιση – ατμό και στη συνέχεια θεραπεία άμεσης ενυδάτωσης με τα εξειδικευμένα προϊόντα ABH Medical Formulas. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση του Dermio Top Head, για άμεση ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής!

• ΑΒΗ MD Formulas
Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σειρά ιατρικών καλλυντικών ΑΒΗ MD Formulas για καθαρισμό, ενυδάτωση & αντιγήρανση. Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να κάνετε τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό σας!


Ευχαριστούμε το ΑΒΗ Medical Group για τις χρήσιμες πληροφορίες
Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8949090, www.abh-medicalgoup.com 

Σε νέα εποχή μπαίνει δυναμικά το Athens Beverly Hills, αλλάζοντας το όνομά του σε ABH Medical Group και αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες του!
Με την αλλαγή το ABH Medical Group, γίνεται ένας Διεπιστημονικός Πρωτοβάθμιος Ιατρικός Οργανισμός με επίκεντρο την ολιστική φροντίδα των ασθενών και έμφαση στην κλινική διάγνωση από κορυφαίους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου