Από την Calle de Fernandez de la Hoz στη Μαδρίτη, το εστιατόριο La Gabinoteca, του διεθνούς φήμης σεφ Nino Redruello μας υποδέχεται στο Κεφαλάρι.
Ένα εστιατόριο που υιοθετεί την γαστρονομική λογική ενός γκουρμέ εστιατορίου για να την καταρρίψει αντι κομφορμιστικά, αμέσως μετά και να την αποθεώσει λίγο αργότερα. Με πρωτότυπες και δημιουργικές γεύσεις σε μεγέθη tapas και normal, σερβιρισμένες σε παλιά κουτιά, βαζάκια και εμαγέ πιάτα, κάθε γεύση γράφει τη δική της ιστορία. Το εγχείρημα είναι πραγματικά ενδιαφέρον και σίγουρα διασκεδαστικό. Ακόμη και το El Potito (πουρές πατάτας, κρέμα μαύρης τρούφας και αυγό) εδώ έρχεται σερβιρισμένο σε βαζάκι. Δοκιμάστε Tapas (ψητό ψωμί, με άψογα ψημένα χτένια πάνω σε ένα στρώμα από μαγειρεμένες κόκκινες πιπεριές στο ουίσκι) και ζουμερό λαβράκι σε κρούστα αλατιού και σος σεβίτσε αλλά και Carne roja a la Plancha, μοσχάρι στην πλάντζα με chili con carne και πουρέ αρακά. Επίσης, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ είναι απλά εξαιρετικά.
ΤΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ
Η μεγάλη μπάρα που δεσπόζει δίνει το στίγμα.
Ο διάσημος bar tender Γιώργος Ράλλης δημιουργεί μαγικά φίλτρα μπροστά μας ενώ ετοιμάζει το Murcielago και χάνεται σε αρωματικούς καπνούς και φλόγες για να το σερβίρει τελικά σε ένα περίτεχνο σεντούκι.
Στη λίστα των κρασιών του, βρίσκουμε ετικέτες από τη Χιλή, την Ισπανία, τη Μαδέρα αλλά και πολλές ελληνικές. Η λευκή και κόκκινη σαγκριά ξεχωρίζει.
Βιομηχανικό prestige, εμφανές μπετόν στην οροφή και πρωτοποριακά δουλεμένη λαμαρίνα στο πάτωμα, ένα patchwork από πολυθρόνες, καρό καναπέδες και καρέκλες συνθέτουν ένα μοναδικό fun σκηνικό που προδιαθέτει για χαλαρή διάθεση. Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Στέλιος Βακιρτζής και το art decoration η Αγάθη Φλώρου.
Το La GABINOTECA βρίσκεται στην οδό Δηληγιάννη 56 στο Κεφαλάρι, Κηφισιά, τηλ. 210 8083988.
Είναι ανοικτά από τις 10:00 έως τις 03:00. Τις καθημερινές το Breakfast σερβίρεται από τις 10:00 έως την 13:00. Lunch & Dinner σερβίρεται από Κυριακή έως Πέμπτη από την 13:00 έως τις 24:00, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο από την 13:00 έως τις 24:30.
Ένα εστιατόριο που υιοθετεί την γαστρονομική λογική ενός γκουρμέ εστιατορίου για να την καταρρίψει αντι κομφορμιστικά, αμέσως μετά και να την αποθεώσει λίγο αργότερα. Με πρωτότυπες και δημιουργικές γεύσεις σε μεγέθη tapas και normal, σερβιρισμένες σε παλιά κουτιά, βαζάκια και εμαγέ πιάτα, κάθε γεύση γράφει τη δική της ιστορία. Το εγχείρημα είναι πραγματικά ενδιαφέρον και σίγουρα διασκεδαστικό. Ακόμη και το El Potito (πουρές πατάτας, κρέμα μαύρης τρούφας και αυγό) εδώ έρχεται σερβιρισμένο σε βαζάκι. Δοκιμάστε Tapas (ψητό ψωμί, με άψογα ψημένα χτένια πάνω σε ένα στρώμα από μαγειρεμένες κόκκινες πιπεριές στο ουίσκι) και ζουμερό λαβράκι σε κρούστα αλατιού και σος σεβίτσε αλλά και Carne roja a la Plancha, μοσχάρι στην πλάντζα με chili con carne και πουρέ αρακά. Επίσης, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ είναι απλά εξαιρετικά.
ΤΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ
Η μεγάλη μπάρα που δεσπόζει δίνει το στίγμα.
Ο διάσημος bar tender Γιώργος Ράλλης δημιουργεί μαγικά φίλτρα μπροστά μας ενώ ετοιμάζει το Murcielago και χάνεται σε αρωματικούς καπνούς και φλόγες για να το σερβίρει τελικά σε ένα περίτεχνο σεντούκι.
Στη λίστα των κρασιών του, βρίσκουμε ετικέτες από τη Χιλή, την Ισπανία, τη Μαδέρα αλλά και πολλές ελληνικές. Η λευκή και κόκκινη σαγκριά ξεχωρίζει.
Βιομηχανικό prestige, εμφανές μπετόν στην οροφή και πρωτοποριακά δουλεμένη λαμαρίνα στο πάτωμα, ένα patchwork από πολυθρόνες, καρό καναπέδες και καρέκλες συνθέτουν ένα μοναδικό fun σκηνικό που προδιαθέτει για χαλαρή διάθεση. Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Στέλιος Βακιρτζής και το art decoration η Αγάθη Φλώρου.
Το La GABINOTECA βρίσκεται στην οδό Δηληγιάννη 56 στο Κεφαλάρι, Κηφισιά, τηλ. 210 8083988.
Είναι ανοικτά από τις 10:00 έως τις 03:00. Τις καθημερινές το Breakfast σερβίρεται από τις 10:00 έως την 13:00. Lunch & Dinner σερβίρεται από Κυριακή έως Πέμπτη από την 13:00 έως τις 24:00, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο από την 13:00 έως τις 24:30.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου