COVERS

COVERS

ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μια διάθεση να με συνεπαίρνει να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να θυμηθώ, ακούω την λέξη «λιτότητα» που πάντα ηχούσε περίεργα μέσα στο μυαλό μου, μιας και δεν μπορούσα να κατανοήσω τον «λιτό βίο» τον οποίο ζητούσαν οι πολιτικοί, σατίριζαν οι ηθοποιοί και μας το θύμιζε πάντα αστειευόμενος και ποτέ στα σοβαρά ο πατέρας στο σπίτι.
Από παιδάκι στη δεκαετία του ’80 η «λιτότητα» ήταν το hit της χρονιάς. Μια λέξη-φάντασμα που επιβίωνε μέσα στο χρόνο. Η «λιτότητα» κάνει φανερή την παρουσία της και μας επιβάλλεται πλέον με «μνημόνια» που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ενυπόγραφες υποσχέσεις ότι οι Έλληνες θα μάθουμε να ζούμε με τα λίγα ή και με το τίποτα αν χρειαστεί.
Οικονομικός επαναπροσδιορισμός, λένε εκείνοι. Ατομικός επαναπροσδιορισμός, λέω εγώ. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το άτομο που συναναστρεφόμαστε περισσότερο, δεν είναι άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μία πραγματικότητα τόσο αυτονόητη και κάνουμε σαν να μην το ξέρουμε. Η Αυτογνωσία είναι το κλειδί! Πρόκειται για μία διαδικασία απελευθέρωσης από μία θυματοποιημένη στάση ζωής προς μία περισσότερο ενεργητική και συγχρόνως ευεργετική τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.
Η ευτυχία δεν ήρθε ούτε χθες με τα πολλά λεφτά αλλά ούτε και σήμερα με τα λίγα. Αποδείχθηκε ότι η ευτυχία μας και η αξία μας ως άνθρωποι, δεν εξαρτώνται από το νούμερο που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H ευτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην αυτογνωσία μας και στην ψυχική μας ισορροπία. Τότε και μόνο, πορευόμαστε προς την αλλαγή που προϋποθέτει αγάπη για τον εαυτό μας και αυτοσεβασμό. Τότε επιλέγουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε τις κατάλληλες ικανότητες και βρίσκουμε ικανοποίηση χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον που ζούμε και να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς προσποιήσεις. Όσο για το «λιτό βίο», καλύτερα αυτός, παρά ο «βίος αβίωτος»!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς με γιορτινό branch!

«THEOXENIA PALACE» 
 

Το Theoxenia Palace, μέλος των “Small Luxury Hotels of the World”, φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να μοιραστείτε μαζί του το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον γεμάτο μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες βγαλμένες από την παραμυθένια ατμόσφαιρα. Απολαύστε την Παραμονή Χριστουγέννων παρέα με αγαπημένους φίλους το Εορταστικό Μενού του ξενοδοχείου, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να σας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, συνοδευόμενη από Χριστουγεννιάτικες μουσικές επιλογές.
Ξενοδοχείο Theoxenia: Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 210-6233622 , www.theoxeniapalace.com

Δείπνο παραμονής Χριστουγέννων - € 49,00 / € 33,00 για παιδιά
Πρωτοχρονιάτικος πρωινός μπουφές - € 25,00




«ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ»
 

Εδώ θα ζήσετε μαγευτικές στιγμές τις γιορτινές ημέρες, απολαμβάνοντας πλούσια και πεντανόστιμα εδέσματα, φτιαγμένα με ολόφρεσκα, ποιοτικά υλικά και δημιουργική φαντασία, στο ατμοσφαιρικό Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και το μοναδικό Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Τις τόσο ιδιαίτερες αυτές βραδιές, τα γιορτινά σας γεύματα θα συνοδεύουν οι μελωδικοί ήχοι του πιάνου…
Ξενοδοχείο Πεντελικόν: Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 210-6281.650, www.pentelikon.gr

La Terrasse Brunch Χριστουγέννων
€ 85,00 / € 40,00 για παιδιά έως 12 ετών
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2014
€ 75.00 / € 35.00 για παιδιά έως 12 ετών
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
€ 90.00 / € 40.00 για παιδιά έως 12 ετών
Brunch Πρωτοχρονιάς
€ 85.00 / € 40.00 για παιδιά έως 12 ετών




«SEMIRAMIS» 
 

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τους αγαπημένους σας στο Semiramis Restaurant, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Semiramis στην Κηφισιά που αποτελεί την πιο value for money επιλογή! Ο chef έχει επιμεληθεί για τις γιορτές ιδιαίτερα μενού. Υπάρχουν, επίσης, πλούσια Children’s Menu για παιδιά 3 -12 ετών. Επιπλέον, το καθιερωμένο New Year’s Day Breakfast είναι και φέτος πλούσιο και απολαυστικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για ακόμα μια χρονιά!
Όσοι επιλέξουν το Semiramis για τη διαμονή τους τις ημέρες των γιορτών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μενού του Semiramis Restaurant σε ειδική τιμή.
Πληροφορίες: Semiramis Restaurant: τηλ.: 210-6284.500. Κρατήσεις: 210-3273.200, rsv@yeshotels.gr, www.yeshotels.gr

Gala/Δείπνο Παραμονή Χριστουγέννων € 50
Παραμονή Χριστουγέννων Παιδικό Μενού  € 30
Χριστουγεννιάτικο γεύμα € 50 / παιδιά € 30 – Buffet Style
Gala/Δείπνο Παραμονής Πρωτοχρονιάς € 85
Παραμονή Πρωτοχρονιάς Παιδικό Μενού - € 30
Πρωινό Πρωτοχρονιάς € 40 – Buffet Style
Γεύμα Πρωτοχρονιάς € 65 / παιδιά € 30 – Buffet Style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου