Η «άνοδος» από τα Νότια στη Γλυφάδα, στα Βόρεια στην Κηφισιά με το Τσι Τσι.
Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ζεΐμπεογλου δεν επαναπαύεται ποτέ. Δημιουργός της αλυσίδας «ΑΙΓΛΗ» με 8 μαγαζιά στην Αττική και της αλυσίδας «Τσι Τσι» με 3 μαγαζιά στη Γλυφάδα, την Αγ. Παρασκευή και τώρα στην Κηφισιά, γνωρίζει όσο λίγοι να διοικεί και να αναπτύσσει με επιτυχία τις επιχειρήσεις του.
Κύριε Ζεΐμπεογλου, οι επιχειρήσεις σας, εν μέσω κρίσης, έχουν ανοδική πορεία.
Η αγορά ήταν έτοιμη να δεχθεί μια νέα πρόταση στην εστίαση με γνώμονα το ποιοτικό φαγητό στις σωστές τιμές.
Πώς ορίζετε την ποιότητα;
Κατ’ αρχήν οι πρώτες ύλες. Αγορά από τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες στον ελληνικό χώρο και επιλογή μικρών παραγωγών με παραδοσιακά προϊόντα. Ποιότητα επίσης, είναι και το σέρβις.
Τι εννοείτε;
Οι άνθρωποί μας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο έχει σαν στόχο του, όχι μόνο να σερβίρει, αλλά να περάσει καλά ο πελάτης στον χώρο μας και να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία.
Απασχολείτε στα μαγαζιά σας πολλά άτομα!
Είναι πραγματικά πάρα πολλά τα άτομα που απασχολούμε. Φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευσή τους, τη διαρκή εξέλιξή τους στην κατανόηση της σχέσης «επιχείρηση-πελάτης» και τον ρόλο τους ως ο συνδετικός μας κρίκος.
Κάνετε catering;
Βεβαίως, έχουμε πλήθος ευχαριστημένων πελατών-εταιρειών που μας έχουν προτιμήσει για τη γεύση και την ποιότητά μας, ενώ τα καταστήματα εστίασης «Τσι Τσι» καθημερινά διακινούν μεμονωμένες παραγγελίες προς τους πελάτες μας.
H επιτυχημένη επιχείρηση σήμερα, έχει κοινωνικό ρόλο γιατί δίνει εργασία σε ανθρώπους πολλών ειδικοτήτων.
Οι εργαζόμενοί μας είναι σαν «οικογένειά μας». Τους σεβόμαστε για την εργασία τους την οποία πληρώνουμε αλλά από εκείνους χρειαζόμαστε την «πίστη» τους και την «αγάπη» τους, τα οποία «μόνο χαρίζονται».
Σχέδια για το μέλλον;
Θα αναπτύξουμε το concept Τσι Τσι με franchising ενώ επεξεργαζόμαστε μια αλυσίδα από μικρά café με «γρήγορο» φαγητό.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!
Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ζεΐμπεογλου δεν επαναπαύεται ποτέ. Δημιουργός της αλυσίδας «ΑΙΓΛΗ» με 8 μαγαζιά στην Αττική και της αλυσίδας «Τσι Τσι» με 3 μαγαζιά στη Γλυφάδα, την Αγ. Παρασκευή και τώρα στην Κηφισιά, γνωρίζει όσο λίγοι να διοικεί και να αναπτύσσει με επιτυχία τις επιχειρήσεις του.
Κύριε Ζεΐμπεογλου, οι επιχειρήσεις σας, εν μέσω κρίσης, έχουν ανοδική πορεία.
Η αγορά ήταν έτοιμη να δεχθεί μια νέα πρόταση στην εστίαση με γνώμονα το ποιοτικό φαγητό στις σωστές τιμές.
Πώς ορίζετε την ποιότητα;
Κατ’ αρχήν οι πρώτες ύλες. Αγορά από τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες στον ελληνικό χώρο και επιλογή μικρών παραγωγών με παραδοσιακά προϊόντα. Ποιότητα επίσης, είναι και το σέρβις.
Τι εννοείτε;
Οι άνθρωποί μας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο έχει σαν στόχο του, όχι μόνο να σερβίρει, αλλά να περάσει καλά ο πελάτης στον χώρο μας και να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία.
Απασχολείτε στα μαγαζιά σας πολλά άτομα!
Είναι πραγματικά πάρα πολλά τα άτομα που απασχολούμε. Φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευσή τους, τη διαρκή εξέλιξή τους στην κατανόηση της σχέσης «επιχείρηση-πελάτης» και τον ρόλο τους ως ο συνδετικός μας κρίκος.
Κάνετε catering;
Βεβαίως, έχουμε πλήθος ευχαριστημένων πελατών-εταιρειών που μας έχουν προτιμήσει για τη γεύση και την ποιότητά μας, ενώ τα καταστήματα εστίασης «Τσι Τσι» καθημερινά διακινούν μεμονωμένες παραγγελίες προς τους πελάτες μας.
H επιτυχημένη επιχείρηση σήμερα, έχει κοινωνικό ρόλο γιατί δίνει εργασία σε ανθρώπους πολλών ειδικοτήτων.
Οι εργαζόμενοί μας είναι σαν «οικογένειά μας». Τους σεβόμαστε για την εργασία τους την οποία πληρώνουμε αλλά από εκείνους χρειαζόμαστε την «πίστη» τους και την «αγάπη» τους, τα οποία «μόνο χαρίζονται».
Σχέδια για το μέλλον;
Θα αναπτύξουμε το concept Τσι Τσι με franchising ενώ επεξεργαζόμαστε μια αλυσίδα από μικρά café με «γρήγορο» φαγητό.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου