Εκεί που χτυπά η «καρδιά» της Κηφισιάς, στην οδό Κασσαβέτη, αξίζει να κάνετε μια στάση στον περιδρομο, μετά από τις βόλτες σας για ψώνια στους φωταγωγημένους δρόμους της πολησ, για να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις, με την εγγυημένη ποιότητα της οικογένειας Νικολέλη, που συνεχίζει την παράδοση.
Σε ένα χώρο που επί δεκαετίες φιλοξένησε τον «Ανθό της Κηφισιάς», ένα από τα πιο φημισμένα ζαχαροπλαστεία της Αθηναϊκής κοινωνίας (1957 - 1990), το σύγχρονο μεζεδοπωλείο «Εν Κασσαβέτη Περίδρομος» θα σας κερδίσει με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του, το άψογο σέρβις και το προσωπικό του πάντα με το χαμόγελο!
Εδώ θα απολαύσετε αυθεντικές, ισορροπημένες γεύσεις, φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά και θα τις συνοδέψετε με ένα ποτήρι καλό κρασί ή μια δροσερή σανγκρία. Εκλεκτούς μεζέδες, καλοψημένα κρεατικά, ολόφρεσκα μαγειρευτά, πιάτα με θαλασσινά, ζυμαρικά με φαντασία και λαχταριστά γλυκάκια θα δοκιμάσετε στο «Εν Κασσαβέτη Περίδρομος». Να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το αγαπημένο σας all day στέκι στην Κηφισιά.
Εν Κασσαβέτη Περίδρομος: Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, τηλ.: 210-8087.263, www.enkassavetiperidromos.gr
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 11.00 - 24.00
Σε ένα χώρο που επί δεκαετίες φιλοξένησε τον «Ανθό της Κηφισιάς», ένα από τα πιο φημισμένα ζαχαροπλαστεία της Αθηναϊκής κοινωνίας (1957 - 1990), το σύγχρονο μεζεδοπωλείο «Εν Κασσαβέτη Περίδρομος» θα σας κερδίσει με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του, το άψογο σέρβις και το προσωπικό του πάντα με το χαμόγελο!
Εδώ θα απολαύσετε αυθεντικές, ισορροπημένες γεύσεις, φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά και θα τις συνοδέψετε με ένα ποτήρι καλό κρασί ή μια δροσερή σανγκρία. Εκλεκτούς μεζέδες, καλοψημένα κρεατικά, ολόφρεσκα μαγειρευτά, πιάτα με θαλασσινά, ζυμαρικά με φαντασία και λαχταριστά γλυκάκια θα δοκιμάσετε στο «Εν Κασσαβέτη Περίδρομος». Να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το αγαπημένο σας all day στέκι στην Κηφισιά.
Εν Κασσαβέτη Περίδρομος: Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, τηλ.: 210-8087.263, www.enkassavetiperidromos.gr
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 11.00 - 24.00
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου